Thursday, April 17, 2014

24.märts ehk õppereis

Turunduse õppejõud pakkus meile õppereisi Põltsamaa E-piima, Rakvere Piimaühistusse, Kohila mõisa ja lihaveise kasvatusse.
Mul on nii hea meel, et ma sinna läksin. kogu käik oli väga huvitav. E-piimas ehk mitte nii huvitav. Saime vähemalt kitleid kanda ja mütse ning juustu süüa..


Piimaveised meeldisid mulle väga, oi kui palju neid oli, käisime ühe juurest teise juurde ja muudkui paitasime neid ja vaatasime, et nad meid liiga palju ei lakuks :D Imetlesime pigem loomakesi, kui kuulasime laudas juttu.. Vähemalt rääkis ta enne minekut juba olulist infot. Pilte tegime ka meeletult! Üks sõbrapilt Suzi ja lehmaga :)


Edasi suundusime Kohala mõisasse, misnäeb lihtsalt võrratu välja nii seest kui ka väljast. Kuulsime esitlust ja pärast jooksime veel tüdrukutega enne minekut Islandi hobuseid vaatama.


Ning viimaks käisime ära ka Herefordi kasvatuses. Oh neid ägedaid elukaid! Nad polnudki nii suured kui põllumajanduses pildil, ainult kaks olid siukest jõledad ja suured. Teised olid pisemad ja nunnud. Paitasime ka neid, aga nad olid palju aramad kui piimalehmad. Ja oi millist häält üks tegi..


Pärast haisesime kõik mõnuga, mind võeti kodus vastu hästi, olin väga paljude huvitavate lõhnadega..

No comments:

Post a Comment