Saturday, November 20, 2010

Aeg lendab nagu kull, kes püüab oma saaki.




Esmaspäeva hommikul avad silmad, ning mõtled :''Jälle kool. Ma ei taha minna.'' Kuid tuleb! Sest targaks on ju vaja saada! Esmaspäeva tunnid mööduvad kiiresti, ei taibagi kui juba oled kodus.
Teisipäeva hommikul ärakad ja mõtled: ''Tahan veel magada. Ei taha kooli.'' Kuid ikkagi minek. Teisipäeva tunnid mööduvad ning ongi kodu poole minek.
Kolmapäeva hommikul ärkad ja mõtled: ''Oiei, jälle kooli..'' Kolmapäev, aga möödub lausa püssikuuli kiirusel.
Neljapäeva hommikul ärgates mõtled: ''Jess, polegi enam palju jäänud nädalavahetuseni, küll ära kannatan.'' Ning ka neljapäev möödub kiirelt, õhtu kulub õppimisele, arvutile ja telekale, ning lõpuks ongi kell nii palju, et tuleb magama minna.
Reede hommik: '' Ooojee reede ongi käes!'' Reede venib ja venib.. Kuid lõpuks saab ka koolipäev lõpule ning algab kodutee.. Reedene ühtu möödub vaikselt, mõeldes nädala sündmustele ning vaatades telekat ja lõdvestudes.
Laupäev möödub kas väga aeglaselt, kuna lihtsalt ei viitsi ega pole tuju midagi teha, või siis jube kiiresti.
Pühapäev möödub üldjuhul kiirelt, kuna vaja koolitöid teha ja muid toimetusi..
Ning jälle avastad, et on esmaspäeva hommik ja kiire nädal algabki jälle pihta! Aeg muudkui lendab ja lendab, mida vanemaks saad seda rohkem lendab. Jube! mitte millegile nagu aega ei jääkski. Kõik läheb nii ruttu, et varsti tulebki 12 klassi lõpp ning otsus: MIS SAAB EDASI?

No comments:

Post a Comment