Sunday, April 5, 2009

03. Aprill

Hommikul läksime kooli alles 10.00. Kohe saadeti meid töötuppa, kus hakkasime endale ise rakette meisterdama.
Peale kella 11.00 läksime välja, et raketid õhku lasta. Meie raketiga oli selline FAIL! Panime pudelid valesti kokku ja meie rakett ei lendandki õhku:/.
Bussile minnes peaaegu kõik hispaanlased nutsid. Neist hakkas nii kahju ja paljud eestlased ka nutsid. Lõppuks nutsid peaaegu kõik eestlased, mõned üksikud poisid mitte. Ja siis bussijuht nagu nimelt toppis hullult kurbi laule. Kõik karjusid pange see muusika kinni:D
Lennujaama jõudes selgus, et lennuki väljalend lükati edasi kella 17.20 peale. Aga lõpuks hakkasime alles lennukiga sõitma u. 18.05. Nii et Inglismaale jõudsime hilja.
Randol ja Joosepil vedas eriti. Nad said magada maja taga aiamajakeses, kus oli suur pehme voodi, wc ja köök. Õhtul käisimegi neil külas ja siis läksime minu ja Annabeli tuppa kaarte mängima. Õpetaja ainult vooris sisse ja välja. Rääkis igast asju ja ütles et poisid peavad kell 23.00 olema oma toas, sest siis pannakse köögi uks kinni. Aga kuna kell oli 23.00 läbi ja minul, Edgaril, Annabelil ja Kasparil hakkas igav otsustasime minna luurele, et äkki on uks lahti või võti ees. Oligi nii saime Rando ja Joosepi juures veel kaarte mängida ja pärast tuppa tagasi magama minna.

No comments:

Post a Comment