Wednesday, April 1, 2009

01.Aprill

Vau Hispaanias paistab ka p2ike:D.
T2na hommikul oli natuke kylm, aga p2eva peale l2ks soojaks.
Hommikul l2ksime kooli ja s6ime seal hommikust, siis r22kis kooli direktor meiega. Edasi l2ksime eestlastega linna peale, vaatasime katedraali seest ja v2ljast ja selle ymbrust. J22tist k2isime kaa soomas:P. Pidime minema ka Flamenkot tantsima, aga ei l2inudki. K2isime hoopis vaatas vanu Murcia myyre. P2rast seda l2ksime bussile ja raekoja platsile, kus pidime raehoones linnapeaga kohtuma:). Kuna meil oli veits aega enne kohtumist v6tsid k6ik riideid v2heaks ja istusid pinkidel. Linnavalitsuses pakuti syya ja juua kaa:D.
Edasi l2ksime sooma, aga kuna minu hispaanlane jooksis kuskile 2ra sisi l2ksin koos Annabeli, Kaisa Liisa, Marleeni, Elizabethi ja Elis Maria ja nende hispaanlastega.
Siis tahtsime shoppama minna, aga kell oli v2he ja kaubamaja tehti alles kell 17.00 lahti. Aga nii palav oli ja k6ik tahtsid koju, et riideid vahetada. Meie l2ksimegi koju ja ma panin seeliku selga.
Meile oeldi, et p2rast l2hme me Aida poole ujuma. Niisiis panime ujukad kaa. Tagasi linna minnes oli, aga kell nii palju, et l2ksime kohe bussiga Aida poole. Ma l2ksin koos Natalia ja Annabeliga nende poole. Maria Jose, aga Elizabethi ja Aida poole. P2rast tulid k6ik Natalia juurde.
Basseinis oli vesi v2ga v2ga kylm ja ma ei tahtnudki ujuma minna. Ainult Elizabeth ja Maria Jose k2isid ujumas. Annabel ja mina, aga s6ime otse puu otsast v6etud 3 apelsini 2ra ja p2rast vahetasime riided ja k6ndisime Aida koju. Aida sugulane t6i meid koju. Ja natuke aega tagasi l6petasime soomise:). (Y) Toit oli:D
Varsti nagu nii oeldakse, et minge magama:D
Tsauuu...

2 comments: