Sunday, March 29, 2009

29.M2rts

Hommikul 2rkasin 9.40. Panin riidesse ja k2isin korra arvutis. Mul oli k6ht p2ris tyhi, aga siis sain teada, et l2hme ta vanaema juurde, kes pidi yle tee olema. Ma m6tlesin, et t2na hommikul ei saagi syya, aga ta vanaemal on kohvik yle tee. Seal oli nii n6me, igal pool ainult suitsu hais ja yltse terve see oht oli suitsust paks. Ma p2rats sealt 2ra tulekut tundsin kohe kuida smu riided suitsu j2rgi haisesid:S.
Edasi l2ksime Maria Jose suve kodusse, mere 22rde. Tema 2 s6brannat Marina ja Alicia tulid kaa. Nad koguaeg vaidlesid, et kes on hullem ja kiusasid yksteist. Me m2ngisime laua-jalgpalli, kaarte, mingit pulkadega m2ngu. Noo v2hemalt nalja sai.
Tagsi tulles sain j2lle korra arvutis olla. Siis aga l2ksime linna, pidime teistega kokku saama. L2ksime jala, kuigi terve p2eva oli sadanud ja lombid olid maas. See koht ei olnudki v2ga kaugel. Tore oli s6pru n2ha. Ja paljud r22ksid, et neil oli suht igav n2dalavahetus ja et ei n2inud kedagi peale hispaanlaste. 6petajad uurisid ka kuidas k6igil l2inud on ja mis nad teinud on:). Omavahel vahetasid ka eestlased muljeid ja r22ksid kuidas hispaanlased arvavad et me soome liiga v2he. Tsau:)

No comments:

Post a Comment