Saturday, December 14, 2013

The last show


Sel aastal toimus viimane kabaree. Ootasin sellest midagi suurt ja vaimustavat. Pilet oli ka eelmistest aastatest kallim, kuid pidin kohutavalt pettuma. Nägin küll mõnda tuttavat, kuid tore seal just ei olnud. Oleks saanud selle raha eest ka miskit muud huvitavat teha. 
Nimelt oli kogu üritus väga halvasti üles ehitatud, kavad olid igavad. Tegelikult oli ka teema igav ja suurt miskit vaadata polnud. Teemaks siis televisoon. Mis ma neist saadetest seal ikka vahin? Eriti kui need on nii halvasti ettevalmistatud või ei meenuta just toda saadet nt. Krimi oli pigem nagu Võimalik vaid Eestis või Võsapetsi saade ning Võimalik vaid Venemaal oli pigem nagu Krimi või muu kuritegevusega seotud saade. Ainukesed etteasted, mis tegid nalja olidki aanumber ja õpetajate etteaste. Ülejäänud meenutasid mingil moel eelmiseid aastaid ja ka meie kavasid ja isegi laule. Seega valmistas suure pettumuse. 
Ning kui igal aastal on ikka laua peal head ja paremat, siis seekord oli paar mandariini, mida kohe kindlasti kaheksasele lauale ei jätku ning mõned präänikud. Ja muidugi polnud ainukesena meie laual juua. Kõige parem on see, et nemad võivad muuta, kuidas lauad asetsevad ja kus meie istuma. Meie õige laua koha said hoopiski teised, miks siis üldse valida kohti kui ma nagunii ei saa seal istuda, sest te muudate kõike??
Kõige tipuks kukkusin ma veel trepist ka alla, mida on siiani veel tunda. 
Nii et ütleks, et oma ajaga oleks saanud ka paremat teha, samuti rahaga. Kahju on, et ma läksin ja just seda üritust toetasin. Midagi erilist ja vao effekti seal küll polnud.

No comments:

Post a Comment