Wednesday, July 2, 2014

1. juulil jõudis Eestisse meie kallis sugulane Ameerikast. Hämmastav, et ta lõpuks siin on, aga oi kui hea meel mul selle üle oli. Vaatame, mis me siis temaga ette võtame sel korral. Ta tütreke on ka lihtsalt võrratu, üks armsamaid lapsi, keda ma näinud olen.. :) Loodame, et see aeg neil siin väga ruttu ei möödu ja saame nautida nende seltskonda. Eile pidasime ta mehe sünnipäeva ja sõime kooki, nomm.

Sain oma uue nunnu ka kätte. Vao, see värv on täpselt see, mida tahtsin.. Ainult adapterit on veel vaja (peaksin laupäeval saama). Muidu sai igast nänni veel kaasa: 2 akut, laadija, arvuti juhtme, 16 GB kaardi, puhastuslappe, mini statiive, kaardi koti, fotokakoti, mälupulga laadse asjanduse millega saab ka kaardilt arvutisse pilte laadida :)



Nüüd ootan veel uut akut ja juhet arvutile (peaks nagu täna kätte saama), ei raatsinud ikka uut läpakat osta kui vana muidu veel töötab. Pealegi on see nii mõnus pisike, et kaasa tassida kuhu vaja.. PS! Käisin juhtmel ja akul ka järel, sobisid!! Juhheii!! :)

No comments:

Post a Comment